Fedezze fel a Microcar járműveket

Tökéletes a városban, ideális a kiránduláshoz, vagy akár a vidék forgatagában, a Microcarmopedautók a legjobb minőség/ár arányt képviselik a piacon. 

MICROCAR a praktius mopedauto

MICROCAR: 14 éves kortól jogosítvány nélkül vezet autót, okos és praktikus

Ezek a praktikus , manőverezhető és modern városi autók és SUV-k biccentenek mindazok számára, akik okosan, korlátok nélkül és szabadon szeretnének mozogni.

A kiváló intelligens járművek tökéletes szintézist kínálnak a stílus, a kényelem, a praktikum és a vezetési élmény tekintetében. Fedezzen fel egy új koncepciót, amely egyedülálló a jogosítvány nélküli autók világában. Letisztult profilok, újratervezett előlapok, kompakt méretek a nagy belső térért, a Microcar jogosítvány nélküli járművek sem nélkülözik a stílust. Ezek jelentik a legjobb alternatívát arra, hogy tetszés szerint utazzon, városban vagy vidéken.

Kényelmes, manőverezhető és könnyen vezethető, a Microcar Dué , M.GO és M.CROSS számos opcióval és felülettel rendelkezik, amelyek okos városi autókká , praktikus terepjárókká, haszonjárművekké vagy semmitől sem félő kalandorokká varázsolják őket. . Az engedély nélküli Microcar autók azok számára szolgálnak, akiknek valódi autós pozícióra van szükségük, és mindig készen állnak arra, hogy bárhová elvigyék őket.