"Szabadságra fel!"

Ligier JS60

LOMBARDIN PROGRESS ÉS DCI motorral

Ligier JS60

Tűnjön ki a JS60-zal, a szuper felszerelt mopedautoval. 

Könnyed karaktere és merész vonalai elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. 

Egyedülálló kialakítása és sajátos elülső felülete megnöveli a magasságot.

LIGIER JS60

CHIC

dinamikus

SPORT ULTIMATE

emblematikus és felszerelt

Karizmatikus dizájn!

100% mopedauto, 100% LIGIER,

A Ligier JS60 Prémium a mopedautók között. 

Szemet gyönyörködtető full LED első-hátsó lámpák

Ultracsatlakozás a mopedautóval

A JS60  a Pioneer 6.0 hifi csomagon kívül, kizárólag a Sport Ultimate kivitelben, tartalmazza a piac legnagyobb érintőképernyős táblagépét is ! 

Nagy, 10 hüvelykes képernyő, tolatókamera, dupla USB-aljzat és Android Auto Carplay – az ultra-csatlakozású belső tér előnyeit élvezheti!

Páratlan belső kényelem

Élvezze a páratlan kényelmet JS60 fedélzetén, és élvezze a tágas belső teret és a harmonikus karbon megjelenést. 


Nagy kapacitású csomagtartója és prémium felszereltsége felejthetetlenné teszi utazásait.

Műszerfal

A műszerfaltól a pultokig a karbon megjelenés kiemeli az utastér sportos harmóniáját. 

A beépített LED világítás meleg hangulatot kölcsönöz a belső térnek.

Keverje össze a stílust és a vezetési élményt

Haute-couture műbőr kárpitozás elegáns vagy sportos megjelenéssel, grafitszürke belső harmónia vagy új, 360°-os karbon megjelenés, tágas belső tér és fűtött ülés biztosítja, hogy kényelmesen érezze magát VSP JS60-ban. Ráadásul a Pioneer 6.0 hifi csomagnak köszönhetően páratlan minőségű, teljesen új hangrendszer előnyeit élvezheti. Az ideálisan elhelyezett hangszórók és a Sport Ultimate járművekre jellemző konfiguráció a piacon egyedülálló akusztikai megjelenítést kínálnak !

Harmonikus felnik!

A Ligier JS60 mopedauto alumínium felnik a választott felülettől függően 15 vagy 16 colos méretben kaphatók. 

A Sport Ultimate változat alapfelszereltségként 16 hüvelykes matt fekete EXTREME felnikkel van felszerelve, amelyek a "verseny" felnik kódjait idézik. Az elegáns kivitelben a JS60 mopedauto 15 hüvelykes VEGA kéttónusú felnikkel rendelkezik, amelyek finom és harmonikus megjelenést kölcsönöznek ennek az engedély nélküli járműnek .

Ultra praktikus XXL csomagtartó!

A JS60 mopedauto autó páratlan rakodási térfogata és élek nélküli megemelt padlója lehetővé teszi, hogy minden szükséges dolgot könnyen és kényelmesen szállíthasson.

Vezessen teljes nyugalomban LIGIER JS60 mopedautóval

1 ajtó megerősítés

Minden Ligier ajtó nagy keresztmetszetű hosszirányú alumínium gerendával van felszerelve, amely megerősíti az utasteret.

2 első és hátsó tárcsafék

Az Ön Ligier az egyetlen könnyű négykerekű, amely első és hátsó tárcsafékekkel van felszerelve a nagyobb hatékonyság és harapás érdekében. 

Tanusított kezelés

A Ligier mopedautókat díjazták úttartásukért és normát meghaladó dinamikus viselkedésükért, köszönhetően mérnökeink történelmi know-how-jának a földi csatlakozások és a kormányzás terén.

Exlkúziv szervokormány

Exkluzív Ligier technológia, amely a jármű további irányítását és dinamikusabb viselkedését biztosítja, hogy elkerülje az idő előtti eltéréseket a pályáról.

Kettől ablaktörlő

Két ablaktörlő mindig hatékonyabb, mint egy. Ez a Ligier exkluzivitás garantálja Önnek a piacon a legmagasabb seprű felületet: a szélvédő 85%-át, ami jóval meghaladja a szabályozási előírásokat!

LED nappali menetfény 

Annak érdekében, hogy fényes nappal is látható legyen, a nappali menetjelző lámpák automatikusan bekapcsolnak, amikor a fényszórókat nem használják. A LED technológia hatékony és alacsony energiafogyasztású világítást biztosít.

Választható motor típusok

Motor típus

A hatékonyabb, erősebb és kevésbé környezetszennyező DCI és Progress Ligier motorok technológiát és vezetési kényelmet biztosítanak.

DCI motor


  • N°1 kéthengeres motor
  • 6KW teljesítmény
  • Fogyaszts: 3,4L/100km

Progress motor


  • Gazdaságos
  • 6KW teljesítmány
  • Fogyasztás: 3,8L/100km

VIDEO GYŰJTEMÉNY