Cégünkről

Cégünk, a K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT hivatalos magyarországi mopedautó importőr, forgalmazó és alkatrész ellátó, továbbá szakszerviz, amely felkészült szakembereivel, tudásával, tapasztalatával a legmagasabb színvonalon kívánja kiszolgálni Önt.

A K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT. küldetése a mopedautók térnyerésének elősegítése, a lehető legtöbb információ szolgáltatása, hogy

  • Ön a lehető legkisebb költséggel autózhasson,
  • ezen járművek alacsony fogyasztása és károsanyag kibocsátása révén hozzájárulhassunk a környezet védelméhez,
  • és mindezek mellett olyan magas szintű szerviz szolgáltatás és alkatrészellátás biztosítása, amely hosszú időre garantálja az Ön járművének megbízható működését, így az Ön elégedettségét.

K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT. kizárólag szakmailag felkészült, profi munkatársakat alkalmaz, akik több éves szakmai múlttal, megbízható munkával és referenciával bizonyították elkötelezettségüket ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában.

Csapatunk már közel húsz éve személy- és tehergépjármű javítással foglakozik. A mopedautók iránti elkötelezettségünk is már sok-sok évre nyúlik vissza a Ligier márka bevezetésével.

  • Az évek folyamán több gyártóval kötöttünk importőri szerződést mopedautókra és alkatrészeikre, így jelenleg több gyártóval is kapcsolatban állunk:
    LIGIER GROUP: LIGIER, MICROCAR
  • AIXAM
  • CASALINI
  • Egyéb márkák: BELLIER, JDM, CHATENET, GRECAV

Szerviz, javítás

Cégünk mopedautó gyári alkatrészellátó Magyarország egész területén.

Vállaljuk mopedautók garanciális szervizelését (tőlünk vásárolt járművekre és igazolt garanciális idő alatt lévő járművekre), továbbá garanciális időn túli mopedautók javítását, karbantartását.

Cégünk saját járműszállító autóval rendelkezik, így a mopedautójának szállítása telephelyünkre vagy a megrendelt helyre az egész ország területén, de akár az országhatáron kívül is megoldható.

FONTOS! Ki kell hangsúlyozzuk, hogy a balesetmentes közlekedéshez és megbízható működéshez mennyire elengedhetetlen a gyári alkatrészek használata és azok beépítése a mopedautókba a javítások, karbantartások során.

Értékesítés

Új mopedautók értékesítése

A gyártmányok és típusok leírásai megtalálhatóak weboldalainkon: moped-auto.hu, ligier.hu, aixamerd.hu

Amennyiben további kérdése merülne fel, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Használt mopedautók értékesítése

Új járművek mellett használt mopedautók értékesítésével is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Kínálatunk folyamatosan változik, cserélődik, ezért bővebb információkért és a pontos kínálatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Igény esetén bizományosi értékesítést is vállalunk.

Céginformációk

A cég székelye:
2030 Érd, Vörösmarty utca 05

A cég telephelye, alkatrészbolt, szerviz és jármű értékesítés:
2030 Érd, Vörösmarty utca 5.

Telefonszámunk:
+36 70 215 2965

E-mail: info@moped-auto.hu

Adószám: 24795724-2-13

EU adószám: HU24795724

Cégjegyzék szám: 13-09-167567

Banki adatok
Bankszámlaszám K&H
HUF : HU 33 10403136-5056978-77861001
SWIFT : OKHBHUHB