FELSZERELTSÉGEK

leírás

Lombardini Progress és DCI motor

Carplay Android Auto

Könnyen használató, intuitív és gyors, a csatlakoztatott Carplay és Android Auto rendszer hozzáadódik a multimédiás rendszerhez, így engedély nélkül, közvetlenül az autó autórádióján érheti el a telefonja funkciót és alkalmazásit. 

Könnyen kaphat utvonaltervet, hallgathatja kedvenc zenéít, és egyezerűen és mindig biztonságosan kezdeményezhet hangívásokat. 


Légkondícionáló

Minden Dízel DCI motorral felszerelt Ligier és Microcar modell felszerelhető (lsd. opciók). Nincs többé fuldokló meleg, élvezze előnyeít.

  • Nincs teljesítményveszét
  • Hideg-meleg levelgő előállítása

Mulitmédiás csomag

Mulimédiás csomag az Ön mopedautójához! Tartalmaz egy 10 hüvelykes éritőképernyős táblagépet dupla USB - aljzattal, 2 hangszórót, tolatókamerát és Carpla Androig Auto-t is. 


Fűthető vezető oldali ülés

Exkluzivitás! Kényelmes és jó közérzet ezzel az új fűthető üléssel. Kevesebb, mint egy perc alatti felmelegedés.

Amikor a hőmérséklet csökken, az ülés ülése néhány percen belül soha nem látott meleg érzést kölcsönöz Önnek. 

A LigierGroup kizárólagos fűtött vezetőoldali ülés azonnali kényelmit kínál!


Szervókormány

Exkluzivitás! Valdói innováció a mopedauto szektorban. A Ligier és a Microcar az egyetlen márak, amely szervokormányt kínál modelljeikhez. Ez a technológia kényelmet és biztosonságot garantál a felhasználók számára. Kipróbálni annyi mit megszeretni!

  • Nagyobb kényelem: a manőverek során szükséges erőfeszítést öttel osztják a szervokormánnyal nem szerelt járműhöz képest. 
  • Nagyobb biztonság: a szervokormány alkalmazkodik a vezetési körülményekhez, és elkreüli az idő előtti eltéréseket a pályákról