Szakértelem és Innovációk 

A Ligier Group által jegyzett innovációk az elmúlt több mint 10 évben indult teljes ipari eszköz átalakítás eredményei: tömeges beruházások a legújabb technológiákba és anyagokba, gyártókapacitás bővítése (több mint 30 000 négyzetméterrel), robotizált gyártósorok a két gyártóüzemben Vichy-ben (Allier) és Boufféré-ben (Vendée) is.

A Ligier Csoport kulisszái mögött - Abrest (03)

A Ligier csoport:

  • 15 DTP állomás
  • 2 tervezési szimulátor
  • 5 nagy formátumú hőformázó
  • 12 digitális befejező vezérlő
  • 5 robot manipulátor
  • 6 hegesztő robot
  • 4 összeszerelő sor: 2 fő sor könnyű és nehéz négykerekűekhez és 2 további sor 

A Ligier Csoport több mint 600 dolgozójának lehetővé teszi a modern ipari berendezések használata, hogy folyamatosan követhessék a nagyon magas technológiai hozzáadott értékű gyártási folyamatot. 


Biztonság a Ligiertől: az Ön biztonsága, a mi prioritásunk


Az Ön Biztonságáért Kifejlesztett Felszerelés

Mérnöki csapatunk olyan felszerelést fejlesztett ki, amelyet úgy terveztek, hogy a Ligier vagy Microcar járművekben jogosítvány nélkül is optimális szintű biztonságot nyújtson Önnek. A mi elsődleges szempontunk az Ön biztonsága, és ezért gondoskodunk arról, hogy járműveink és felszereléseink megfeleljenek a legmagasabb biztonsági normáknak, így nyugodtan közlekedhet.


Dupla ablaktörlő: Verhetetlen Látótér

Kizárólagosság a Ligier-től: a dupla ablaktörlő a piac legnagyobb letörölhető felületét kínálja Önnek. A jármű jogosítvány nélküli részének 85%-a szabad lesz az összegyűlt víztől, jóval meghaladva a szabályozásokat! A vezetési látótér optimális lesz, növelve ezzel a biztonságát.


Tanúsított Vezetési Tulajdonságok

A Ligier járműveket a cég történelmi tapasztalata a futóművek és a kormányzási érintés terén meghaladja a normát, és elismerést kapott kiváló vezetési tulajdonságaiért és dinamikus viselkedéséért.


LED Nappali Fényszórók 

Annak érdekében, hogy látható legyen nappal is, a nappali fényszórók automatikusan bekapcsolnak, amikor a fő lámpák nincsenek használatban. Az LED technológia kiválóan teljesít és keveset fogyaszt, így biztosítva az energiatakarékos megvilágítást.


Tárcsafékekkel Elöl és Hátul

A Ligier és Microcar mopedautók az egyetlenek, amelyek elöl és hátul tárcsafékekkel vannak felszerelve. Ez a kialakítás jelentősen növeli a fékhatékonyságot és a járművezetés biztonságát. Tudhatja, hogy a fékek mind elöl, mind hátul megbízhatóak és hatékonyak, ami kivételes vezetési élményt és magasabb biztonságot nyújt.

Ajtóerősítés

Minden Ligier és Microcar jármű ajtókerete hosszanti nagy keresztmetszetű alumínium gerinccel van ellátva, amely erősíti a jármű belsejét. Ez a megoldás tovább növeli az utasteret és a járművet is megerősíti, biztonságosabbá téve a vezetést.

Exkluzív Felszerelés a Ligier Grouptól

Válassza az exkluzív felszereléseket a Ligier Grouptól, hogy járműve még kényelmesebb, biztonságosabb és teljesítményesebb legyen. Fedezze fel a legújabb innovációkat és technológiákat, amelyek a Ligier járművekkel elérhetők, és tegye egyedivé vezetési élményét. Legyen részese a Ligier Group exkluzív világának, és élvezze a magas színvonalú kényelmet és funkcionalitást.

Szervokormány: egy Ligier Group forradalom

Exkluzív az engedély nélküli autózás világában, a Szervokormány egy igazi Ligier Group innováció. Ez biztosítja a kényelmet és a biztonságot a felhasználók számára. Próbálja ki, és garantáljuk, hogy nem fogja tudni letenni!


Klímaberendezés Opció

Az összes Ligier és Microcar modellt, amelyeket dízelmotorral (DCI) vagy elektromos motorral hajtanak, felszerelhető klímaberendezéssel. Búcsúzzon el a forró nyári napokban a kocsija üléséhez tapadva, és élvezze a légkondicionáló kényelmét, anélkül hogy teljesítményveszteséget tapasztalna a gyorsítási fázisok során!


A DCI dízelmotor, a referencia motor

A Ligier Group egy új generációs motorokat kínál Önnek, amelyek erősebbek, teljesítményesebbek és környezetszennyezés szempontjából is kisebb hatással vannak. Ezeket az új motorokat a jogosítvány nélküli Ligier és Microcar autókba integrálták, és megfelelnek a legmagasabb környezetvédelmi normáknak a könnyű quadricycle járművek számára. Erősebb, ez az új motor a piacon elérhető legjobb forgatónyomatékot kínálja. Ez maximális manőverezhetőséget biztosít Önnek a forgalomban, teljes biztonságban


Dönthető Ülés

Szeretné elegyíteni az eleganciát, a modernitást és a praktikusságot? A Ligier Group mindent megfontolt, és lehetőséget kínál Önnek, hogy átalakítsa a mopedautó utasülését! A dönthető üléssel gyorsan megkétszerezheti a csomagtartó térfogatát és a rakodási hosszát, hogy kedvenc tárgyait mindenhová magával vihesse.