Fedezze fel a Ligier mopedautókat

Az Ön mobilitása érdekében a Ligier mopedautók ideálisak mindazok számára, akik 14 éves kortól szeretnének szabadon mozogni! A segédmotor kerkpár kategóriába eső mopedautók tele van letőségekkel, és mindent tartalmaz ahhoz, hogy a legjobb szövetségese lehessen a kirándulások és a napi utazások során

LIGIER: 14 éves kortól "AM" jogosítvánnyal vagy lejárt EÜ "B" kategóriával

A merész, elegáns és modern Ligier JS50 vagy JS60 elegáns dizájnt és nagyobb belső teret kínál, hogy minden mobilitási igényét kielégítse. A Ligier modellek olyan dinamikusak, mint valaha, megállíthatatlan, kiváló minőségű kényelemben élvezhetik az utat. A fedélzeti multimédiás lehetőségeket a burkolatok, a világítás, a külső kialakítás és a belső kényelem egészítik ki, egyedülálló zenei élményt ígérve!

A csúcsminőségű kidolgozásnak és a végletekig kínált felszereltségnek köszönhetően a Ligier mopedautók  egyedülálló modellként tűnnek ki, és nincs más megfelelője a piacon. Minden eddiginél kifinomultabb belső kialakításuk és modern külső kialakításuk letisztult vonalakkal a legigényesebbeket is elragadja! Melyik mopedautós ne álmodozna arról, hogy úgy tűnjön ki,  mint ha személyautót vezetne.  Egyedülálló esztétikai kódjainak és határozott megjelenésének köszönhetően a Ligier JS50 és JS60 semmit sem hagy a véletlenre a kényelem, a technológia és az esztétika ötvözésére.

Szüntesd meg a kötöttségeket, feszegesd a korlátokat, élj maximálisan, mindenhol, mindig... Ideális partner utazásaidhoz, a Ligier jogosítványmentes autók elkísérnek minden szabadságvágyadban.