Ligier JS50

Újra feltalálták a városi sportkocsit

Ligier JS50

A Ligier márka ikonikus modellje, a JS50 városi autó kívülről és belülről is teljesen megújult! Az új első hűtőrács erőteljes karaktert kölcsönöz neki, és megerősíti sportos oldalát. Két szellőzőnyílással felszerelt új lökhárítója lehetővé teszi, hogy a sportkocsi etalonja legyen.

Válassza ki a JS50-et

SPORT

DINAMIKUS

Ft-tól


SPORT PACK

SPORTOS

 Ft-tól


SPORT ULTIMATE

MAGASABB FELSZERELTSÉGFELSZERELTSÉGEK MEGTEKINTÉSEMagabiztos sportos dizájn

Magabiztos sportos dizájn
Új exkluzív dizájnja és új, elkeskenyedő vonalai határozottan sportos és atletikus megjelenést kölcsönöznek a Ligier JS50 -nek. Az új első és hátsó lökhárítóknak, a modernizált tükröknek és a világításnak köszönhetően a JS50 kihangsúlyozza karakterét, és a Ligier márka ikonikus és emblematikus sans p'jévé válik.


Kiemelkedő belső kényelem

Tegyen minden utazást felejthetetlen pillanattá a Ligier JS50 fedélzetén! Teljesen áttervezett belső kialakítással a referencia jogosítvány nélküli városi autó még stílusosabbá válik! A karbon bevonatú műszerfal karakteressé teszi az új LED-es környezeti világítást.


Egy új műszerfal

A műszerfaltól a pultokig a karbon megjelenés kiemeli az utastér sportos harmóniáját. A beépített LED világítás meleg hangulatot kölcsönöz a belső térnek. 

Határozottan sportos belső tér

Találja meg a Ligier márka sportosságát az új, teljesen megújult belső térben. Ügyeljen arra, hogy minden utazás egyedi és kényelmes pillanat legyen, különösen az új, piros varrással díszített sportüléseknek és a vadonatúj szénszemcsés fejtámlának köszönhetően. 


Multimédiás rendszer 

A technológia dömping, a Ligier JS50 az exkluzív Pioneer 6.0 hifi csomagon kívül a piac legnagyobb érintőpadját is tartalmazza ! A 10 hüvelykes képernyőnek, a tolatókamerának, a dupla USB-aljzatnak és az Android Auto Carplay -nek köszönhetően mindenképpen merüljön el egy prémium és ultra-csatlakozású univerzumban!

Szabja testre JS50-ét

Válassza ki a LIGIER JS50 számára kívánt színt

Felszerelés opcionális

Fűthető ülés
DCI motor
Légkondicionló
Carplay Android Autó

Választható motor típusok

MOTOR TÍPUSOK

A hatékonyabb, erősebb és kevésbé környezetszennyező DCI és Progress Ligier motorok technológiát és vezetési kényelmet biztosítanak.

DCI Motor

  • N°1 kéthengeres motor
  • 6KW teljesítmény
  • Fogyaszts: 3,4L/100km

Progress Motor

  • Gazdaságos
  • 6KW teljesítmány
  • Fogyasztás: 3,8L/100km

Lépj velünk kapcsolatba

Ligier

2020 Érd, Vörösmarty Mihály utca 5

+36-70-215-2965

info@ligier.hu

@ligier.microcar.magyarorszag