Csoport bemutatása

A Ligier Csoport, büszkén tekint vissza majdnem 40 éves tapasztalatára. Cégünk nem csak a múltja miatt különleges, hanem agilitásával, innovációjával és a vásárlók elégedettségére való összpontosításával is kiemelkedik.

🚗 Niche-szereplő: A Ligier Csoport egyedi pozíciót foglal el a járműiparban, mivel olyan járműveket tervez és gyárt, amelyek kielégítik a speciális igényeket és elvárásokat.

🌟 Agilitás és Innováció: Az agilitás és az innováció mindig is a munkánk középpontjában álltak. Folyamatosan fejlesztjük és újítjuk meg termékeinket, hogy a legmagasabb minőséget és funkcionalitást nyújtsuk.

🤝 Vásárlók Elégedettsége: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Minden, amit teszünk, azért van, hogy az Önök elvárásait és igényeit teljesítsük, és olyan járműveket kínáljunk, amelyekkel elégedettek lehetnek.

 

Ligier Group - Menj a színfalak mögé

Ligier + Microcar = Ligier Csoport: Erők Egyesítése az Erősebb Mobilitásért

2008-ban megtörtént a nagy lépés a Ligier és a Microcar márkák összekapcsolásával, aminek eredményeként létrejött a Ligier Csoport. Ez az egyesült struktúra hatalmas erőt és lehetőségeket teremtett, és ők ma már piacvezetők ebben a szegmensben.

A Ligier Csoport elkötelezte magát az ügyfelek szolgálata mellett, és célja, hogy minden területen és minden ügyfelük számára kiváló választékot kínáljon. Legyen szó kisautókról vagy mopedautókról, a Ligier Csoport mindig a mobilitás és a kényelem szolgálatában áll.

Itt a Ligier Csoportban az erő egyesül, hogy erősebb mobilitást hozzon létre mindannyiunk számára. Fedezze fel választékunkat és szolgáltatásainkat, és találja meg az Ön számára ideális mobilitási megoldást!

A Francia Ipar Zászlóshajója: A Ligier Csoport

A Ligier Csoportnak két gyártóüzeme található Franciaországban: a márka történelmi központja Abrestben (Allier), a második telephely pedig Boufféréban (Vendée) található. Mindkét gyárban teljes értékláncot képviselnek, ahol gondos tervezés, összeszerelés és tesztelés folyik a gyártás során. A Ligier Csoport nap mint nap több mint 400 munkavállalót foglalkoztat, és évente több mint 15 000 járművet gyártanak.

Ezzel a kiemelkedő gyártási kapacitással a Ligier Csoport azon francia iparágak zászlóshajója közé tartozik, amelyek a mobilitás és járműgyártás terén járnak az élen.

A Legmodernebb Ipari Eszközök

A Ligier Csoport állandó innovációs politikájának középpontjában mindig is az állt, hogy olyan járműveket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek megfelelnek a speciális, folyamatosan változó és kreatív igényeknek.

A Ligier Csoport széles termékkínálatából származó előnyök széleskörűek, köszönhetően a réstechnológiával gyártott járműveknek is.

A Könnyű Négykerekűek (mopedautók) Folyamatos Fejlődése

A könnyű négykerekű járművek (mopedautók folyamatosan fejlődnek, és ezek képezik a Ligier Csoport fő tevékenységét. Ebben a szabályozott piacon a Ligier Csoport a legkülönfélébb innovációs területeken talált lehetőséget: dizájn, kényelem, tapadás, és környezeti lábnyom, mindezt a Ligier és Microcar modelleken keresztül.

Ezen könnyű négykerekű járművek immár az egyre nagyobb és fiatalabb közönség számára is elérhetők: már 14 éves kortól vezethetők!

A Ligier és Microcar járművek azoknak nyújtanak megoldást, akik nem rendelkeznek jogosítvánnyal, és biztonságos és mobilitást keresnek, hogy korlátok nélkül szabadon közlekedhessenek.