MICROCAR M.GO nagy tér és kényelem

Microcar M.GO

1. számú utastérben és rakodásban!


Microcar M.GO

1. számú utastérben és rakodásban!

Nagyon tágas utastér és egyedi tárolóhelyeinek köszönhetően az M.GO mopedauto minden elvárásodnak megfelel, még az XXL-es méretekben is!

Válassza ki a Microcar M.GO-ját 

Inital

Must

X

Külső és belső kialakítás

A 15 colos felniknek és fekete színvonalának köszönhetően ez a jogosítvány nélküli, kalandos stílusú járműmodell egyedi és időtlen dizájnról árulkodik, amely maximális kényelem és biztonság érzetét kelti! Nem feledkezve meg az újdonságról: a belső felületek a karosszéria színében pompáznak a határozottan trendi megjelenés érdekében!

Kényelem

Ez a gazdagon felszerelt, mopedauto számos multimédiás berendezéssel rendelkezik, mint például a Pioneer érintőképernyő és a Bluetooth autórádió, a tolatókamera vagy a Carplay & Android Auto rendszer , amelyek egyedülálló kényelmet biztosítanak. 

A kizárólag Flex-It összecsukható üléssel felszerelt Microcar-mopedauto lehetővé teszi, hogy a piac legtágasabb utasterét élvezhesse.


A rendkívül tágas vezetési pozíciónak és az egyedi tárolási tippeknek köszönhetően a Microcar M.GO mopedauto minden elvárásnak megfelel. Moduláris és okos, új tárolási megoldásokkal és lehajtható utasüléssel felszerelt , akár 2m20 terhelést és 1500 literes csomagteret kínál.


Egy kis ízelítő a Microcar M.GO színválasztékából